7 is not silent

7 is FRANZA

3/19/13

Badminton peringkat kekeluargaan

Aku ni boleh dikatakan peminat tegar kepada badminton. just tak dapat nak main hari-hari la pasal tak da orang dengan main. kesian kan?

kawan-kawan sebok kerja aku pulak tak ada adik beradik. so pepaham la.nak bawak mak & udak, alaaaahhh tak payah la. konfem diorang cakap...

"tak larat la pegi cari aishah ke, haris ke tak pun nana"

ok. diorang tu anak buah aku. hehe 

then, tercetusnyaa idea nak mengeluarkan peloh petang tu jugak. then, aku terus selongkar barang aku nak pi cari shuttlecock. 

tadaaaaa. dah jumpaaaa ok. just ada duah buah je.

aku battle dengan aishah dulu, skali aku balun terus naik atas atap. aduhh.

perkara yang menjengkelkan aku kalau main tempat yang agak tak sesuai.

aku terus ambil buah kedua, harap2 tak naik atas atap lagi.

thenn!! for the second time, dengan habat nya aku pegi hantaqqqqqq buah atas atap lagi.

EPIC FAIL!!!!!!

No comments:

Post a Comment